Tiden går

Sakta sakta.

Men den går...

Fvp blev inställt och läkaren var DUM

Jag skulle göra FVP idag innan remissen till detta FVP skickades fick jag göra ett tidsbestämmande UL för ngra v sedan. Jag hade redan gjort ett jättetidigt UL för att utesluta tvillingar / druvbörd pga illamående och både detta tidiga UL och det tidsbestämmande UL visade att det BF jag själv räknat ut stämde.
Mitt BF = 21/7 (efter ÄL osv)
Tidigt UL, BF = 21/7
Tidsbestämmande UL, BF = 18/7.

Så kom jag till spec-MVC idag och direkt läkaren kikat på bebisen m UL och snabbt mätt hattmåttet på bebisen säger hon att det är för tidigt med FVP och att jag bara är i vecka 14+2.

Detta innebär att jag får komma tillbaka nästa vecka då jag är ensam med barnen så det där med att ta det lugnt efter undersökningen blir ju ett stort skämt. Det här fick liksom inte hända, HUR kan det stämma så dåligt överrens? VARFÖR ens bemöda sig med att göra ett tidsbestämmande UL om det ändå är så missvisande?

Sedan som socker på hela sk*ten kläcker läkaren ur sig: "ja det är ju bra om du gör det här provet ändå för bebisen är ju för liten och det signalerar ju att det kanske är något fel"

TACK för den, din opedagogiska APA

Nu vågar jag inte alls ta till mej bebisen trots att den vinkade åt mej och viftade med sina små armar

*grrrr*

FVP idag

10.30 ska vi vara därså vi åker om 8 minuter. Måste fixa en ny patientbricka innan så vi får vara där i lite god tid!

Annars känns det bra, inte så nervös som man kanske borde? Återkommer med rapport.

Jag mår så illa :-(

Jag hade nästan börjat tro att det var över för den här gången men så PANG! så kom det tillbaka, starkare än någonsin. Jäkla illamående :-(

Idag har jag varit så nära att kräkas ett flertal gånger, såååå nära. Jag är glad att jag är bra på att hålla igen och mota bort det men nu går det snart inte längre.

Postafen kan jag inte ta längre, jag blir medvetslös, lergigan funkar inte och jag vet inte vad jag ska göööra.

URK


Vagnen

En dag bara fanns den där på Blocket. Den gick inte att motstå trots att hjärnan sa att det var för tidigt och nu ångrar jag mig inte en sekund!

image4
Bilden är lånad av säljaren, jag har inte tagit någon egen än.

Det är en Emmaljunga, vet inte från vilket år men gissar på sent 70-tal eller tidigt 80-tal. Ljuvlig är den i alla fall!

25/4 kl 10.45

Då ska vi HIT!

De luxe-paketet - here we come!


En ticker ska man visst ha?!

Lilypie Expecting a baby Ticker

Det är iofs inte så dumt när man är en sån slappskalle som jag ;-)

RSS 2.0